LAND DOORS DESIGN

Precious and unique "borders" (doors) for your valuable interiors

Golder Door Logo

- Golden Door -
Our valued partner

LAND DOORS DESIGN - Importator si distribuitor usi de interior si exterior

Satisfacerea cerintelor exigente aferente sigurantei, fiabilitatii si design-ului personalizat, a produselor noastre sunt primordiale pentru noi si clientii nostrii.

Varietatea modelelor de usi oferite precum si perfectiunea finisajelor, calitatea excelenta a produselor, alcatuiesc cartea de vizita a societatii noastre.

Producatorii nostrii au transformat productia de usi intr-o adevarata arta, punand accent pe siguranta ,confortul si aspectul estetic al locuintelor dumneavoastra.

Clienti nostrii vor beneficia intotdeuna de informatii,sfaturi utile, corecte si amanuntite aferente produselor comercializate de catre societatea noastra.

GAMA DE PRODUSE: Usi de interior, usi de exterior, accesorii usi

Usi interioare, usi furnir, usi laminate, usi exterioare, usi apartament, usi vila, usi imobil, usi URF, usi metalice universale, usi securizate, usi antiefractie, accesorii usi.

SFATURI UTILE IN ALEGEREA USILOR DE EXTERIOR

 1. Panoul de exterior ( partea exterioara ) al unei usi expuse razelor solare este indicat sa posede si certificatul producatorului usii si nu doar al vanzatorului usii.
  Astfel incat producatorul insusi sa certifice ca partea exterioara a usii se preteaza la expunerea razelor solare, a ploii, inghetului, e.t.c. In caz contrar riscati scorojirea, ruginirea sau oricare alt tip de deteriorare cauzata de intemperii.
 2. Modul de prindere al balamalelor pe tocul si foaia usilor de exterior securizata este foarte importanta pentru fiabilitatea usii.
  Informatia ca balamalele cedeaza in timp si din acest motiv usa nu se etanseaza este falsa. La usile de exterior securizate acest lucru nu este posibil. Tocul usii este cel care in timp se poate contorsiona si atunci balamalele nu vor mai functiona corect si astfel apar problem de etansare.
  Este important ca atat tocul cat si balamalele sa fie galvanizate si vopsite in camp electrostatic astfel incat sa se evite aparitia ruginii.
  Etansarea perfecta a usii este cea care impiedica patrunderea curentilor de aer si nu numai,de aceea este indicat ca usa sa fie dotata cu prag etans nu cu prag retractabil.
 3. Broasca usii este indicat sa fie protejata de placi / carcasa de otel astfel incat sa nu existe posibilitatea de acces catre butuc.
 4. Tipul de toc al usii, respectiv daca este toc segmentat sau nesegmentat.
  Riscul deschiderii prin efractie a unei usii securizate cu toc segmentat este net superior riscului deschiderii unei usi cu toc metallic nesegmentat.
 5. Izolatia fonica a usii este de asemeni un factor important.
  Nu este confortabil sa auzim zgomote sau discutii ce provin din exteriorul locuintei noastre. Este indicat sa existe certificatul producatorului, astfel incat sa fiti informati corect despre gradul de izolatie fonica al usii.

CERERE OFERTA USI SI ACCESORII

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Tel/Fax: 021 367 03 52

Mob: 0784 292815